sâmbătă, 20 august 2016

La AutoPrint ne putem colanta masina ieftina

Nu oricine isi permite sa isi vopseasca autoturismul ori de cate ori acesta prezinta o zgaraietura capatata in parcarea aglomerata a unui supermarket, intrucat procedura implica si costuri ridicate, dar si mai mult timp pierdut. In schimb, o solutie mult mai buna in acest sens este aceea de a apela la colantari auto Bucuresti, deoarece preturile sunt mult mai accesibile, iar totul se efectueaza in doar cateva ore. Pentru a vopsi integral o masina de clasa medie, costul este de minim 4.000 de lei, in timp ce pentru colantarea aceluiasi autoturism nu este nevoie decat de cel mult 1.500 de lei.

Mai putin timp

In plus, optiunile sunt nenumarate si astfel pot fi indeplinite chiar si pretentiile mai complexe ale
clientilor. In timp ce pentru o vopsire integrala, procedura se efectueaza in cateva zile, fiind nevoie de mai mult timp pentru ca vopseaua sa se usuce, colantarea unui singur element dureaza cateva minute, iar un autoturism intreg este gata in doar cateva ore. Astfel, este mult mai usor acum sa conduci o masina care atrage toate privirile in trafic, dar si mai accesibil, iar autocolantul folosit poate fi de diferite tipuri.

Durata de viata lunga


Autocolantul Oracal cel mai popular este cel care promite o durata de viata de minim 4 ani, insa sunt si altele mai ieftine, ideale pentru cei care fac mai multe schimbari periodic, iar rezistenta este de pana la 2 ani. Numeroase firme apeleaza la colantari auto Bucuresti, deoarece aceasta este o modalitate ideala prin care isi pot personaliza autoturismele care sa devina mai atractive si mai vizibile in trafic. De asemenea, aceasta este o modalitate accesibila de publicitate, intrucat masinile inscriptionate pot fi vazute atat de soferi, cat si de pietoni, iar in doar o fractiune de secunda, poate fi transmis in mod eficient un anumit mesaj. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu