vineri, 5 mai 2017

Revizia gazelor ar trebui sa fie aproape gratuita

Revizia gazelor reprezinta o etapa esentiala pe care nu trebuie sa o omita nici un proprietar, deoarece pe aceasta cale se asigura un grad sporit de confort. Pretul reviziei la gaze variaza de la o firma la alta, insa cifra este asemanatoare, motiv pentru care este esentiala respectarea tuturor regulilor impuse de lege.

Cand se efectueaza verificarea?

Conform legii, verificarea trebuie sa fie realizata la fel ca in cazul masinilor, la fiecare doi ani, iar in cazul in care acest interval nu se respecta, centrala va functiona ilegal, iar cei care vor fi prinsi vor fi aspru pedepsiti. Procedura in sine nu este una complicata, ci se efectueaza in scurt timp, dupa ce specialistii vor inspecta vizual si cu aparate speciale instalatia, pentru a se asigura ca totul functioneaza in cele mai bune conditii.

Cand se efectueaza revizia?

Spre deosebire de verificare, revizia trebuie efectuata la fiecare 10 ani, fie in urma unor accidente sau interventii care sa necesite acest lucru. Procedura este, din nou, foarte simpla, si presupune verificarea in amanunt a elementelor sistemului pentru a exista siguranta ca nu apar scurgeri. Conteaza foarte mult si verificarea tuturor documentelor, astfel incat centralele sa functioneze in mod legal, fara riscuri.

Doar specialisti


Pretul reviziei este accesibil la Pro Constructo si este esential sa se apeleze doar la cei mai buni din domeniu, care dispun atat de cunostintele necesare, cat si de echipamentele adecvate. Astfel, cei din Bucuresti si localitatile invecinate pot alege serviciile celor de la Pro Constructo pentru a avea parte de tot profesionalismul, iar procedurile sa fie efectuate in scurt timp, respectand cele mai ridicate standarde. Experienta de care se bucura clientii este importanta pentru Pro Constructo, motiv pentru care acestia sunt instiintati de fiecare data cu doua luni inainte de expirarea verificarii, pentru a avea siguranta ca totul se va efectua la timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu