joi, 9 decembrie 2021

Ploșnitele, dușmanul din casele noastre

În saltea, mobilier, canapele, podele, ploșnițele sunt peste tot. Ploșnițele ies noaptea pentru a se hrăni cu sânge, înainte de a se întoarce în “vizuină” pentru a digera și a se reproduce. De obicei, acest lucru se întâmplă atunci când nu reacționăm suficient de repede, sau nu o facem în mod corect, iar ei profita de asta pentru a se înmulți până ajung în fiecare colț al caselor noastre. Odată infestată, nu ai altă opțiune decât să apelezi la un specialist pentru a-ți trata problema, iar la DDD Expert găsești toate soluțiile de care ai nevoie pentru a scăpa de acest dăunător, apelând la noi pentru dezinsecție ploșnite de pat.

Pentru a elimina eficient ploșnițele de pat este important să înțelegem de ce revin după un proces intens. De obicei, insectele rezistente la tratament sunt cele găsite în cuiburile de ploșnițe, unde stau bine ascunse sau încă în larve și, deci, aproape imperceptibile cu ochiul liber. 


Ei bine, asta înseamnă tratamentul a fost nereușit sau cel puțin insuficient. Ploșnițele de pat care revin după tratament sunt o problemă destul de comună din cauza lipsei de informații care există în jurul cauzelor eșecului tratamentului. Cu toate acestea, există, totuși o soluție, pentru că noi putem face o dezinsecție de ploșnițe de pat.

Folosind produsele potrivite și urmând recomandările noastre, poți scăpa de ploșnițe. Din prima zi de tratament, îți vei putea petrece nopțile fără să fii mușcat de aceste insecte dăunătoare.

Pentru a câștiga un război, trebuie să-ți cunoști bine adversarul.

Ploșnițele de pat se hrănesc aproape exclusiv cu sânge uman, fiind capabil să ne identifice după dioxidul de carbon și căldura eliberată de corpul nostru. Ele anesteziază locul pe care urmează să-l muște, așa că, la momentul respectiv, nu simți nimic. Fiecare insectă se înfundă cu sângele nostru, făcând două până la cinci mușcături. Totul durează  cincisprezece până la douăzeci de minute. După care, se strecoară la fel de discret precum au venit. Fiecare va găsi o nouă ascunzătoare pentru a digera și a depune ouă. Fiecare femelă dă naștere la cel puțin 250 de gândaci mici. Această cifră poate ajunge la 500 în perioadele de căldură mare. Astfel, doar gândindu-ne la toate aceste lucruri, ne putem da seama cât de ușor ajung aceste creaturi să ne invadeze patul și viața.

Sunt ploșnițele de pat periculoase pentru sănătatea noastră?

Singura veste bună este că ploșnițele nu poartă nicio boală care poate fi transmisă la om.

Totuși, trebuie să acordăm atenție la infecțiile pe care le pot provoca. Ca urmare a zgârieturilor ce provoacă sânge cauzate de mâncărimea insuportabilă a mușcăturilor, unii oameni, și mai ales copiii, se trezesc acoperiți de multiple blânde care riscă să se infecteze.

Alege serviciile noastre de dezinfecție ploșnite de pat, pentru a ține departe aceste insecte dăunătoare și periculoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu