joi, 5 mai 2016

Sfaturi de cazare in Cluj

Ardealul este una dintre cele mai frumoase zone ale tarii, care este vizitata atat de romani, cat si de turisti straini. Oricine ajunge aici are nevoie de un loc in care sa innopteze, iar pe langa optiunile traditionale oferite de hoteluri si pensiuni, a aparut si cazarea in apartamente in Cluj. Aceasta alternativa este preferata de tot mai multi turisti deoarece implica costuri mai mici, dar si mai mult confort.

De ce sa optez pentru regimul hotelier?

Apartamentele in regim hotelier sunt potrivite atat pentru concediu, un city break de un weekend, cat si pentru delegatiile de la serviciu. Special pregatite in acest sens, apartamentele pot primi chiar pana si cei mai pretentiosi oaspeti, existand posibilitatea de a opta pentru una, doua, trei sau patru camere, care permite cazarea unui numar mai mare de oaspeti. In acest caz tariful solicitat scade invers proportional cu numarul celor cazati si scade in continuare in functie de durata sederii, de regula, pretul fiind negociabi pentru mai mult de 3 nopti.

Regimul hotelier a aparut ca raspuns la nevoile turistilor care isi doreau sa poata lua in vacanta confortul de acasa, iar pensiunile si hotelurile nu pot oferi acest avantaj. In plus, preturile sunt mult mai accesibile, in timp ce lista avantajelor este destul de lunga. Bucataria complet utilata este bine venita pentru majoritatea familiilor care isi pot gati fiecare masa, fara a mai apela la restaurante, in timp ce intimitatea nu lipseste.

Confortul nu lipseste

De asemenea, nu a fost uitat confortul oaspetilor, iar acestia au la dispozitie mobila de calitate, aer conditionat, internet wireless, fiind asigurate toate dotarile disponibile intr-o locuinta proprie. In Cluj exista si apartamente de lux gata de inchiriat care se ridica la aceleasi standarde cu hotelurile de 4 si 5 stele, insa la preturi mult mai modeste si accesibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu