luni, 3 octombrie 2016

Cat ne costa inscriptionarea masinii personale

Masina proprie este unul dintre cele mai importante bunuri ale noastre, motiv pentru care alocam sume importante sa le intretinem in mod corespunzator, dar si pentru a se prezenta intr-o stare ireprosabila. Insa unii soferi isi doresc ca autoturismele lor sa se remarce prin trafic prin aspectul lor, astfel ca sunt cautatea adesea modalitati prin care sa isi personalizeze masinile. Inscriptionarea masinii personale este un serviciu tot mai popular in ziua de azi, intrucat este o solutie practica si accesibila din punct de vedere financiar cu ajutorul careia soferii isi pot pune imaginatia in aplicare.

Ideal pentru toata lumea

De asemenea, acest serviciu este popular si in randul firmelor care detin flote de masini si pe aceasta cale isi pot face publicitate prin oras la preturi foarte accesibile. Inscriptionarea masinii personale presupune aplicarea unui autocolant special care sa transmita un mesaj, o idee sau o imagine. Dimensiunile pot sa difere in functie de preferinte, fiind unii care prefera un autocolant micut, care eventual sa mascheze un defect al caroseriei, in timp ce unii prefera sa isi inscriptioneze portierele, capota sau luneta.

Calitate 

Autocolantele folosite sunt de o foarte buna calitate, fiind si rezistente, astfel incat conditiile meteo nefavorabile sa nu reprezinte o problema, dar nici pietricele de pe drumuri. Astfel, nici ploaia, nici ninsoarea nu vor fi o problema, in timp ce razele puternice ale soarelui sau temperaturile ridicate nu aduc prejudicii autocolantului.

Mai multe solutii

Mai mult, se foloseste un adeziv special, care nu se dezlipeste la colturi, nici dupa cativa ani de folosire. Solutiile sunt nenumarate, astfel ca totul tine de preferintele fiecarui, fiind disponibile si folii care sa reziste doar 48 de luni, ideale pentru cei care fac modificari mai des asupra aspectului masinii, cat si unele care rezista chiar si peste 5 ani, potrivite pentru majoritatea soferilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu