luni, 26 iunie 2017

In Skopelos gasim conditii ideale pentru o vacanta

Skopelos este cea mai mare insula din nordul Sporadicelor, fiind localizata in partea de est a Greciei si reprezinta una dintre cele mai mari atractii. Cei care aleg o vacanta Skopelos prin Aerotravel au numeroase oportunitati, iar conditiile oferite sunt pentru toate preferintele. Iubitorii de natura au ocazia de a se bucura de plaje grozave, dar si de zone montane, cel mai inalt varf fiind Delphi, la o altitudine de 681 de metri.

Plaje

Una dintre principalele atractii de aici sunt plajele, fiind faimoase in toata lumea, dar aduc si posibilitati ideale pentru toate tipurile de turisti, de la cei aflati in cautarea distractiei, la cei cu familii cu copii sau la cei care prefera locurile mai retrase.

Astfel, nu trebuie ratata plaja Staphylos, care, in ciuda dimensiunilor modeste, permite efectuarea a nenumarate activitati. Similara este si Agnondas, care nu este foarte dezvoltata, motiv pentru care este recomandata pentru cei care isi doresc o vacanta linistita si relaxanta. Totusi, nu trebuie ratata plaja Limnonari deoarece este atragatoare prin faptul ca a fost foarte putin atinsa de om si s-a dezvoltat natural de-a lungul anilor.

Conditii ideale


Este foarte simplu sa se alega o vacanta in Skopelos prin Aerotravel intrucat acest sistem scaneaza toate ofertele si le afiseaza pe cele mai bune conform criteriilor impuse de utilizatori. Asadar, daca se doreste se poate opta pentru un drum cu autocarul, fie pentru o cursa charter, ce poate pleca din marile orase ale tarii, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, in special la inceputul si sfarsitul sezonului. Se pot alege cele mai potrivite locuri de cazare, de la hoteluri aflate direct in inima orasului Skopelos, la cele aflate direct pe plaja de unde poate fi admirata marea direct din camera, insa nu trebuie omise nici pensiunile aflate in zonele pitoresti pentru o relaxare deplina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu