vineri, 16 iunie 2017

Specialistii in constructii sunt doar la 1 click distanta

Pentru ca domeniul constructiilor s-a dezvoltat simtitor in ultimii ani, au aparut diferite firme care opereaza in acest domeniu si promit cele mai bune servicii. Totusi, uneori poate fi destul de dificil sa fie gasiti cei mai profesionisti, motiv pentru care este mult mai simplu sa se apeleze la un catalog de afaceri unde sunt inscrise companii din diferite domenii. Este mai usor atat pentru clienti sa gaseasca firme materiale constructii, cat si pentru companii sa isi gaseasca clienti, parteneri, furnizori, investitori si nu numai.

Toti la un loc

Catalogul propus de WallBiz a adunat la un loc tot felul de companii impartite in cateva categorii principale precum imobiliare, turism, arta, cultura, sport, food, drinks, iar fiecare dintre acestea prezinta alte subcategorii. Cu alte cuvinte, specialistii de care ai nevoie se afla la doar cateva click-uri distanta.Avantaje

Si firmele sunt avantajate de faptul ca sunt mai usor de gasit de catre clienti, iar prin inscrierea pe site a datelor de contact si descrierea activitatii si a produselor sau serviciilor oferite, vor fi mult mai vizibile in mediul online, unde prezenta este esentiala in ziua de azi. De asemenea, se pot imbunatati si performantele din punct de vedere SEO prin faptul ca prezenta in catalog poate duce la pozitionarea pe o treapta mai inalta la cautarea unor termeni cheie pe Google.

Care sunt preturile?


Aceste firme materiale constructii si multe altele care se inscriu la WallBiz au ocazia de a testa gratuit sistemul timp de 30 de zile, iar daca sunt multumiti de rezultate se vor putea orienta catre pachete contracost, care sunt accesibile pentru toate buzunarele. Cel mai ieftin este cel de 90 de zile, pentru 150 de lei, in timp ce pachetul de 180 de zile este doar 250 de lei, insa cel mai cautat este cel la 450 de lei si 360 de zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu