miercuri, 5 mai 2021

Costume medicale ieftine la Limarom Medical

 Lumea medicală are parte de un aliat de încredere de mai mult de 15 ani, de când Limarom Medical a debutat în industria textilelor dedicate special acestei arii de activitate. Așadar, acest brand beneficiază de un nume sonor pe piață datorită tuturor avantajelor pe care a reușit să le înglobeze într-un singur produs. De la calitate superioară, la standarde înalte de protecție sau simt estetic ridicat, toate se regăsesc în producerea de costume medicale ieftine marca Limarom. Ne dorim să fim un sprijin pentru cei ce au grijă de viața noastră și de aceea investim constant în cele mai noi tehnologii pentru a pute pune la dispoziție cele mai bune articole de pe piață.



Diverse modele și culori

Factorul estetic nu trebuie neglijat în nicio situație, cu atât mai puțin în spitale, unde este nevoie de cât mai multe elemente frumoase și viu colorate pentru a menține stările de spirit la cote înalte. Așadar , ne-am dorit să înlocuim clasicul halat alb cu variante reinterpretate ale acestora, în nuanțe pastelate, bluze cu anchior, în V, bluze cambrate, inclusiv cu motive tradiționale, cu fermoar, din tercot și bumbac, prevăzute cu accesorii ce combină utilul cu plăcutul, precum: nasturi, capse, fermoare, buzunare sau alte ornamente.

Materiale de cea mai bună calitate

Dat fiind faptul că mediul medial este prevăzut cu norme extrem de stricte, și articolele textile pe care le folosesc lucrătorii medical trebuie să le îndeplinească. Astfel că în realizarea lor utilizăm doar materiale de înaltă calitate ce dispun de o rezistență sporită. Acest lucru asigură și o întreținere extrem de ușoară, fără a fi nevoie să se depună prea mult efort în acest sens. De asemenea, costumele medicale Limarom Medical conferă cel mai înalt grad de confort, luând de pe umerii medicilor povara mișcării în echipamente rigide, inconfortabile, care le-ar îngreuna muncă.

Pentru a putea fi disponibile variante pentru orice persoană în parte, am lărgit aria de opțiuni chiar și în ceea ce privește mărimile produselor pe care le furnizăm, punând astfel la dispoziție variante începând de la cele mai mici dimensiuni, precum XS, până la XXL.

Prețuri competitive

Prețul este cel mai important factor ce ne detașează considerabil de concurență, după calitate. Acest lucru este posibil prin simplul fapt că produsele sunt comercializate la prețuri de producător, fără adaosuri suplimentare. Mai mult, oferim oportunitatea că fiecare element să poată fi personalizat prin aplicarea unor elemente brodate unice, stabilite de client până la ultimul detaliu, prin realizarea în prealabil a unei grafici standard. Această oferta se calculează individual în funcție de dimensiunile și complexitatea modelului ales. Mai mult, indiferent de mărimea comenzii plasate, care poate începe de la minim 10 articole, beneficiați de aceleași standarde de promptitudine și profesionalism că în cazul comenzilor de dimensiuni mai reduse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu