miercuri, 5 mai 2021

Găsește mașini de brodat pe Limarom.ro

Brodatul a fost și este considerat o adevărată îndeletnicire, o măiestrie a acelora să mânuiască acul și ața în așa fel încât în urma acestei tehnici să reiasă adevărate capodopere în relief pe materialul textil. Odată cu trecerea timpului, tradiția de a transmite acest procedeu care poate scoate din anonimat orice articol banal și a-l personaliza totodată, s-a estompat masiv, foarte puține persoane reușind să mai brodeze manual la nivelul la care se făcea cu câteva decenii în urmă. Odată cu această scădere masivă a persoanelor care știau să brodeze, s-a dezvoltat  o atracție mult mai mare către articolele brodate tocmai prin prisma rarității lor. În acest sens, pentru a se putea face față volumului tot mai crescut de cereri, odată cu tehnologizarea masivă a tuturor domeniilor, s-au dezvoltat mașinile de brodat, în prezent putând vorbi chiar și de broderie computerizată sau broderie 3D.

Limarom – comercializator de mașini de brodat

Mașinile de brodat se găsesc în prezent în multe forme și variante, la diverse prețuri, fie că vorbim de mașini noi scoase pe piață, fie că preferăm opțiunile second hand. Pe Limarom vei găsi cu siguranță modelul potrivit nevoilor tale. Colaborăm cu producători de renume, printre care AXIOM, VOYAGER sau HAPPY, care produc modele ce dispun de cele mai inovative dotări și funcții. Astfel că, puteți opta pentru mașini care să dispună de la unul până la șase capete, cu posibilitatea de a lucra simultan cu 12 sau chiar 15 culori, cu suport USB necesar în vederea transferării graficii modelelor în soft-ul mașinii. În plus, unele sunt dotate și cu ecrane LCD și touch screen care să permită și introducerea unor indicații manuale, în completarea funcțiilor automate.

 

Avantajele mașinilor de brodat, în raport cu broderia manuală

Un prim aspect care clasează broderia tehnologizată deasupra celei manuale este faptul că este redus considerabil timpul de lucru. Astfel că, dacă pentru a realiza un model manual puteau fi necesare chiar și zile, în funcție de complexitatea modelului, astăzi pot fi realizate zeci de bucăți în decursul aceleiași zile.

Un alt avantaj este dat de faptul că sunt eliminate erorile de natură umană care surveneau în momentul în care se dorea replicarea aceluiași model. Mai exact, în 99% dintre cazuri era aproape imposibil să se realizeze modele identice până la ultimul detaliu. În prezent, acest lucru este mai la îndemână ca oricând, dat fiind patul că prin introducerea unor parametri standard și prin configurarea graficii unui model, mașina poate realiza un număr infinit de bucăți ale aceluiași model, identice până la ultimul detaliu.

Nu în ultimul rând, sunt vizate și aspecte de ordin financiar, costurile pentru realizarea unei broderii fiind mult mai mici în prezent, prin eliminarea mâinilor fizice de lucru. Așadar, găsește masini brodat de ultima generație la Limarom! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu