vineri, 1 iulie 2022

Chanteclair, partenerul în curățenie al tuturor gospodinelor

Unul din cele mai eficiente spray-uri anticalcar de la Market Saponella, Chanteclair, este din nou disponibil pe rafturile magazinului nostru online. Chiar dacă vă confruntați cu probleme mari ale depunerii de calcar, această soluție este foarte eficientă chiar și împotriva calcarului depus de ceva timp.  Mai mult decât atât, dacă veți folosi acest spray în mod frecvent, veți preveni apariția acestuia pe suprafețele sensibile, mai ales că forumula sa anti-aburire protejează în mod eficient suprafețele care au fost curățate total.

De asemenea, acest spray anticalcar ține cont de părțile cromate, fiind recomandat inclusiv pentru a elimina cât mai bine petele de rugină.

Cu toate acestea, vă recomandăm să nu combinați Chanteclair cu alte substanțe ce au același rol, de înalbire ori cu alte tipuri de detergenți de curățare.  Mai mult decât atât, nu este indicat să utilizați Chanteclair pe suprafețe sensibile, precum marmura sau pietrele naturale, căzi, ori suprafețe vopsite recent. Totodată, trebuie să țineți cont de faptul că acest spray de curățare a calcarului nu reacționează corect pe suprafețe de materiale care conțin alamă, aluminiu, zinc, linoleum sau cauciuc.

De asemenea, în ceea ce privește suprafețele smalțate, este recomandat să încercați produsul pe partea ce nu se află la vedere, nefiind indicat să utilizați acest spray pentru suprafețe care riscă să piardă din strălucire odată ce s-a pulverizat cu un astfel de spray pe ele. În cele din urmă, după ce ați folosit acest produs de curățare, vă sugerăm să clătiți foarte bine suprafața dată după utilizare, însă fără a pierde din vedere cele 5 minute de așteptare, timp în care substanța acționează, dar acest lucru trebuie făcut numai dacă calcarul prezent este dens. Nu există instrucțiuni speciale de utilizare, ci trebuie doar să pulverizați pe suprafața pe care doriți să o curățați, să lăsați să acționeze câteva secunde, iar apoi va trebui să clătiți cu apă din abundență.

Chanteclair vă oferă și soluții împotriva grăsimilor

Agentul de îndepărtare a grăsimilor, Chanteclair, este un produs universal autentic. Reacționează eficient împotriva tuturor tipurilor de pete de grăsime și murdărie. Dacă vorbim despre grăsimi de origine minerală, această soluție este ideală pentru curățarea suprafețelor precum jantele mașinilor, motocicletelor și bicicletei etc.

Formula exclusivă, extrem de activă, face ca soluția universală de îndepărtare a grăsimii Chanteclair să fie folosită ca tratament de pre-spălare și pentru îndepărtarea petelor pentru mii de tipuri de materiale chiar și pe țesături. Chanteclair Universal Grease Remover poate fi folosit oriunde: în bucătării, în băi, pe corpuri de iluminat, pe jaluzele, pentru curățarea autoturismelor, motocicletelor, bicicletelor etc. Un număr mare de suprafețe și materiale pot fi complet eliberate de grăsimi și curățate în profunzime cu Chanteclair Universal Grease Remover. Trebuie să-l ai și tu în casă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu