sâmbătă, 17 septembrie 2016

De ce sa inchiriezi o masina de lux?

Autoturismele de lux nu sunt pentru toate buzunarele, intrucat atat pretul lor de achizitie este unul ridicat, insa sunt costisitoare si taxele aferente, asigurarile, dar si intretinerea lor. Daca pentru o masina obisnuita, o persoana aloca minim 2.000 de lei pe an, pentru impozit, RCA, intretinere si remedierea eventualelor defectiuni, in cazul autoturismelor de lux aceasta cifra poate depasi cu usurinta 10.000 de lei anual. In schimb, tot mai multe persoane opteaza pentru serviciul de rent a car de lux pus la dispozitie de Rentcarwithdriver, intrucat este foarte avantajos, implica costuri mai reduse, flexibilitate, dar si confort pentru clienti.

Nu te ocupi de intretinere



Putini sunt cei care se duc de placere la service-uri sa achizitioneze piese de schimb si consumabile pentru propriul autoturism, astfel ca este mult mai confortabil si mai ieftin sa nu te mai ocupi de intretinere, ci sa inchiriezi. Multe service-uri auto adopta diferite politici ilegale prin care inseala clientii la tarife sau la activitatea desfasurata, astfel ca adesea clientii isi asuma numeroase riscuri.

Mai multa flexibilitate



In prezent ai optat pentru un Mercedes E Klasse insa acesta nu se ridica la asteptarile tale? Oricand poti alege fratele mai mare al gigantului german, S Klasse, autoturism care a impus standardul in eleganta si opulenta de-a lungul anilor. Masinile de lux, alaturi de toate celelalte, la Rentcarwithdriver se pot inchiria pentru orice perioada, astfel ca fie iti doresti ca intr-o seara la un eveniment special precum o nunta, un botez sau o aniversare sa te bucuri de cele mai bune conditii, fie pentru mai mult timp, esti liber sa alegi perioada dorita.


Serviciul de rent a car de lux este destinat pentru toate tipurile de clienti, insa oricand se poate opta si pentru posibilitatea de a beneficia de propriul sofer cu ajutorul caruia orice drum va fi mult mai relaxant si mai confortabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu