sâmbătă, 10 septembrie 2016

Si ne-am cazat si la Iasi..

Capitala Moldovei devine un oras tot mai vizitat de turistii romani si straini, intrucat acestia pot descoperi aici numeroase locuri grozave. Cei pasionati de istorie, cu siguranta nu vor fi dezamagiti de Iasi, intrucat aici se gasesc o multime de monumente pline de secrete si cu o istorie bogata, ce nu trebuie ratate, multe dintre ele regasindu-se chiar pe bulevardul Stefan cel Mare, chiar in inima orasului, aproape de Palatul Culturii. Nici tinerii nu se vor plictisi aici, deoarece au la dispozitie o multime de cafenele, terase, baruri si cluburi unde se pot distra, iar totul tine de gusturi.

Unde ne cazam?

In plus, cei care cauta cazare in Iasi au de unde alege, in special in zonele centrale fiind disponibile numeroase hoteluri, de la Ramada, Astoria sau Unirea, iar preturile sunt accesibile. Insa cei care vor sa faca economii mai mari la cazare, atunci pot opta pentru regimul hotelier si astfel vor avea parte de cele mai avantajoase conditii.

Economii

Daca inchiriezi in regim hotelier, te poti bucura de preturi cu pana la 40% mai mici decat la hotel, iar in functie de numarul de oaspeti, tariful poate scadea si mai mult. Astfel, se poate inchiria un apartament cu 4 camere, unde se pot gazdui 8 persoane, iar daca pretul total de 240 de lei se imparte egal, atunci suma devine una modica. Mai mult, apartamentele au bucatarii bine dotate, astfel ca oaspetii pot sa isi gateasca ori de cate ori simt nevoia, fara a mai cheltui bani la restaurante sau fast food-uri.

Oriunde 

In plus, cei care cauta cazare in Iasi, trebuie sa stie ca apartamentele ce pot fi inchiriate in regim hotelier se gasesc pe toata suprafata orasului, astfel ca daca vrei poti sa fii mai aproape de centru, de parcul Copou, de zona Bucium sau de lacul Ciric.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu